| | Speedway Grand Prix | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
katika
Hozzászólások száma : 2 Hírnév : 0 Regisztráció időpontja : 2021. May. 23.
 | Tárgy: Re: Speedway Grand Prix 2021-05-26, 09:03 | |
| Tudja valaki lesz hétvégén salakverseny Goricanban - sgp selejtező? Köszönöm előre! | |
|  | | zsuzsanna.kovesdinelam

Hozzászólások száma : 1 Hírnév : 0 Regisztráció időpontja : 2015. Apr. 08.
 | Tárgy: Re: Speedway Grand Prix 2015-04-08, 23:31 | |
| Sziasztok! A segítségeteket kérem. Tegnap megvettem három remek jegyet a prágai salakmotor SGP futamra (május 23. 19 óra) de kiderült, hogy nem tudunk elmenni. Visszaváltani viszont nem lehet, mivel e-ticket (otthon nyomtatós). Prága csodálatos, és pünkösdi kirándulásnak épp megfelelne, esetleg olcsó szállást is tudok ajánlani... Hátha valaki szeretne elmenni, és élőben megnézni egy versenyt. Nekünk mindig nagy élmény, most is sajnáljuk, hogy nem jött össze. A jegyek ára 1050 korona/db, (a hivatalos lapon megtekinthető) G3 szektor első sor (a rajtvonallal szemben, az ovális másik oldalán lévő egyenesben) összesen kb 34000 forint volt, de ... Az is segítség, ha minél több helyen megosztjátok, hátha valaki örülne a jegyeknek.
Köszönöm
Zsuzsánna | |
|  | | vaspapucs

Hozzászólások száma : 2 Hírnév : 2 Regisztráció időpontja : 2014. Jan. 07.
 | Tárgy: Re: Speedway Grand Prix 2014-01-08, 16:00 | |
| Köszi szépen a felvilágosítás! Már nagyon várom az idei szezont! | |
|  | | Sumi

Hozzászólások száma : 25 Hírnév : 1 Regisztráció időpontja : 2010. Oct. 03.
 | Tárgy: Re: Speedway Grand Prix 2014-01-08, 12:51 | |
| - vaspapucs írta:
- Sziasztok!
Nem rég kapcsolódtam be a Salakmotor világába, így előre is elnézést ha valamit nem szakmai szóval írok. Van egy pár dolog amit nem tudok, és itt biztosan választ kapok majd. Megnéztem az idei összes Grand Prix futamot és arra lennék kiváncsi hogy ugye a selejtező futamok (1-20 Heat) során minden versenyző megy mindegyik színű sisakban, viszont egy színben kétszer. Mi alapján dől el hogy egy versenyző melyik színben megy kétszer?? Mert valakinek pl. két piros sisakos futama van valakinek pl két fehér stb. Illetve arra is kiváncsi vagyok, hogy láttam a futamok során hogy volt olyan, mikor egy versenyző pl. a rajt után elcsúszott, esetleg a pálya egyenetlenségéből adódóan, és kizárták. Ilyenkor miért jár kizárás??
1. Húsz futamos, egyéni rendszerű versenyen a színek minden verseny azonos rajthelyén állandóak. PL.: 1. rajtszámú versenyző minden kör első futamában indul(1,5,9,13,17), sisakszín P, K, F, S, P. 2. rsz-ú versenyző futamai(1,6,10,14,18), sisakszínek K,F,S,P,K. És így tovább. A színek az egyes rajthelyek futamaihoz vannak sorolva, nem pedig külön sorsolják ki. Ez nagyon régóta így működik, évek, talán évtizedek óta. A GP-ban a rajtszámokat sorsolják, ahonnan azon a versenyen az adott versenyző indulni fog, így biztosítják, hogy közel kiegyenlített legyen a sisakszínek megoszlása az egész szezonra nézve. PL.: Év első GP futama, 1. Zagar, 2 Hampel, 3 Ward, 4 Gollob, 5... stb. Év második futama 1. Johnsson, 2 Hancock, 3 Pedersen, 4 Wofinden, 5.... stb. A sorsolás eredményét a Live, minden verseny előtt kiírja. 2. Általában első kanyaros bukásnál nem mindig zárnak ki valakit az újraindításból, de ez erősen szituációfüggő. Ha egyértelmű a szándékosság, vagy ahogy írod senkitől nem zavartatva bukik valaki, akár a pálya egyenetlensége miatt, azt többnyire kizárják, mert ugye miatta kellett leállítani a futamot. Négy versenyzős újraindítás inkább akkor van, amikor az első és csak az első kanyarban a dominó elv érvényesül, és ketten vagy többen is buknak. Ezek nyilvánvalóan általános dolgok, lehetnek ilyen esetekben is kivételek. | |
|  | | vaspapucs

Hozzászólások száma : 2 Hírnév : 2 Regisztráció időpontja : 2014. Jan. 07.
 | Tárgy: Re: Speedway Grand Prix 2014-01-07, 09:08 | |
| Sziasztok!
Nem rég kapcsolódtam be a Salakmotor világába, így előre is elnézést ha valamit nem szakmai szóval írok. Van egy pár dolog amit nem tudok, és itt biztosan választ kapok majd. Megnéztem az idei összes Grand Prix futamot és arra lennék kiváncsi hogy ugye a selejtező futamok (1-20 Heat) során minden versenyző megy mindegyik színű sisakban, viszont egy színben kétszer. Mi alapján dől el hogy egy versenyző melyik színben megy kétszer?? Mert valakinek pl. két piros sisakos futama van valakinek pl két fehér stb. Illetve arra is kiváncsi vagyok, hogy láttam a futamok során hogy volt olyan, mikor egy versenyző pl. a rajt után elcsúszott, esetleg a pálya egyenetlenségéből adódóan, és kizárták. Ilyenkor miért jár kizárás??
| |
|  | | Balázs32
Hozzászólások száma : 1 Hírnév : 0 Regisztráció időpontja : 2013. Dec. 26.
 | Tárgy: Re: Speedway Grand Prix 2013-12-26, 20:04 | |
| Sziasztok!
Valaki nem megy esetleg jövőre Cardiff-ba a GP-re? | |
|  | | Sumi

| Tárgy: Re: Speedway Grand Prix 2013-03-24, 15:18 | |
| A 20. futamig elég langyos volt. Szezon vége fele egy ilyen verseny már nagyon gyenge lenne. Ward vitt bele színt az elején jobbára. De mivel első verseny, ezért nyilván jó volt. | |
|  | | Pavlic

Hozzászólások száma : 69 Hírnév : 6 Regisztráció időpontja : 2010. Oct. 10.
 | Tárgy: Re: Speedway Grand Prix 2013-03-23, 10:11 | |
| Nem volt rossz verseny ez az új-zélandi forduló,de ebből még semmilyen következtetést nem lehet levonni szerintem.Majd a következő fordulóktól lesz ez igazán izgalmasabb,hiszen van a fiúknak egy hónapjuk addig belerázódni. | |
|  | | Sumi

| Tárgy: Re: Speedway Grand Prix 2012-09-09, 13:03 | |
| Admin!
Mi van a fórummal? Begépelek három sort, és eltűnik az egész. Nálam van a hiba, vagy a nálatok?
| |
|  | | admin Admin

Hozzászólások száma : 132 Hírnév : 1 Regisztráció időpontja : 2009. Aug. 23. Age : 49
 | Tárgy: Speedway Grand Prix 2012-07-14, 12:06 | |
| | |
|  | | Ajánlott tartalom
 | Tárgy: Re: Speedway Grand Prix  | |
| |
|  | | | Speedway Grand Prix | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |